Malica 2831 (l.1944 začetek napada Nemcev in domobrancev na osvobojeno ozemlje v Beli krajini)


It kupovat čevle z malo je tko, k če bi s taščo šel v šoping. Povsod jo je dost, nč ji ni prov. K predelaš cel BTC in ne najdeš enih pofu*** čevlev veš, da neki ni ok. Verjetn k tmala reče, da bi mela čevl 35, ji umes noga zraste in bi moral bit 36. Ko proba 36 ji verjetno odpadejo nohti in… in to 100x. Na koncu po kar nekah urah matranja smo našl čevle tle v sosedni suprnovi. HB!

In pol prideš dam in si želiš narest kavo na očiščenem kavomatu (zjutri sn ga spucal s kisom, da je voda prov lepo tekla čez nejga) in ta neki zaštrajka, začne se delat oblak pare… Iza zakriči ekspodiral bo in se skrije za šank, k je dala glavo dol je kavomat razneslo… lep prizor. Šalca razfookana, kava povsod. Stene, omare, plošlice, tepih… fse od kave. No vsaj pok je bil lep, pa vonj tudi… Bolš, da se ta vikend izogibam vsemu.

S psom v Mariboru it jest v nedeljo je kr projekt. Našl smo gostilno Anderlič, k ni ravn nek presežek, je pa to uno kosilo s katerim ne boš razočaran, če maš rad dunajce!

Gobova juha
Cordon bleu
Jurkina torta

Jurka je stara domača sorta grozdja. Narod jo ma predvsem rad, ker ni tako občutljiva in valda potem ni treba neki škropit. Vem da se uporabla za sladice in kot sadje, sokove ne vem kok kej dost se pa preša pa predeluje v vino.

Pametna za dns: Pjte volt.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja