Malica 2852 (l.1984 se je rodil Mark Zuckerberg)


Učer smo fsi trije gledal Evrovizijo, ocenjeval in sodelovali. Itak te zanima kok se tvoj okus z musko ne ujema s tvojim frocom, za Janjo pa vem, da nekako nimava tam tam okusa za musko. Tu sva se še nekako našla oz. fsi smo se in Cha Cha Cha je bil naš favorit. Ajde mogoče še Norveška… naša posadka mi je bla pa tko, OK za nekje v ozadju, da pač neki prekriva ostale zvoke.

Rezultati evrosonga so pač taki k so, še 1x več so pokazal strokovnjaki da majo več pojma k narod, tako pri nas kot v tujini. ŠČ!

Prvo pejmo na Punkt, Kotje 3a… na Koroško, ki jo ob petkih dobite tut na odprti kuhni. Burger Chichago za 8€.

Hmmm brez tega Uniona, bi bil to kr tko… ma vržen dnar stran. Nam reku, da je slab, je pa majhen in za malco tko tko. Korošci, malo bo preteklo vod pod mostovi, ko bom spet prišel h vam.

Julebock ima 4,5 naklona in prihaja iz Norveške. Dobr pir, ki naj bi ga užival tm v božičnih časih no in ker vreme ne fali dost, mi je tale prov sedu ob kosilcu. Učas bi reku, da kava k kava, ampak ne… zdej te kave že ločim in tale ni napačen.

Naslednga probite indijansko izgovoriti…

Mahounova ipa prhaja iz Španije, tko da uno indijansko narečje nč ne pomaga tle. Ipa s 4,5 naklona, fletno flaško, dobro aromo in pač… ipasta.

Zadn dns bo… star znanc.

Hazy Jane oz. Meglena Janja, če bi bla Jane Janja, pa to ni. Brewdog je tolk velka pivovarna, da je vse samo avtomat, avtomat sadja k ga ma okus tale Ipa. Fletn, poletn… lahk. Domač. 5% naklon, ki Rogli ne bi povzroču neki težav.

Pametna za dns bo evrosongasta: Živimo v mavričnem kaosu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja