15.april 2011 – malca 1912 (l. 1452 se je rodil eden največji umov v zgodovini človeštva Leonardo da Vinci)


Neki o naših operaterjih… in pametnih telefonih. No zdej sn biu neki dni v tujini in naši operaterji ti rečejo da si izklopi uporabo paketnih prenosov podatkov. Štekam… pač zato da se ti aplikacije ne bi updajtale pa ne vem kwa še fse… pač da ne bi računa nabil. In u tem cajtu sn valda dobu kr neki MMSjov, ki jih valda nisn prejel oz. mi na mojmu samsungu galaxy i9000 samo piše prenašam…. And that’s it. No in jes pokličem na simobil in tm mi prjazna operaterka reče… ugasnte telefon pa ga pržgite pa če to ne bo… je to to. WOW! Hudi ste. res. Valda ne dela… in valda sn to sam probal 🙂
No da nam pluval na simobil, enako je pri našem mobitelu. Čist enak. Za isti fon isti odgovor. Kr neki… Mislm kaj tem našim operaterjem ni jasno? Zakaj mmsi ne ostanejo na njihovem strežniku par dni… oz. da bi dobu obvestilo da so tam… pa če jih ne preneses al karkol bodo avtomatsko pobrisani. Nič. Ne znajo nič… kot da niso v tem stoletju, pa kot da naši telefoni delajo na drva!

Nejc… redn bralc bloga je koooončno neki poslal! 😉 Bravo Nejc!
Testenine z morskimi sadeži
futrovnik

Puran na žaru s wedges krompirčkom, gobovo omako in zelenjavo na zeliščenm maslu
futrovnik

+ Nejc… Poooozdrav nazaj ftoooooti land! 😉 Upam da mate dns tut sonce…

3 thoughts on “15.april 2011 – malca 1912 (l. 1452 se je rodil eden največji umov v zgodovini človeštva Leonardo da Vinci)

  1. Andrej, sporočila ostanejo na strežniku 3 dni. Vsaj pri mobitelu
    Drugač pa… futra in iger! 😉

Comments are closed.