20.april 2011 – malca 1917 (l. 1889 se je v Braunauu na Innu rodil nemški diktator in nacistični voditelj avstrijskega rodu Adolf Hitler)


Hmmm učer sn biu kr mau zgrožen… mislm gledu sn Svet neki in pol je bla tm ena familija iz Slovenskih Konjic al neki tm… 6 članska familija, k ne more prežvet. Mislm kako mata lah starša froce če jih ne morta prežvet?!?!? No skratka žvijo v eno sobnem stanovanju… in občina jim je zrihtala 3 sobno pa se nočjo preselit ker ni u centru konjic. WTF?!?! Na cesto bi jih fuknu… Plus najmenino plačujejo cca 15€. Neki manj. To pa je kr neki.

Hitler… ufff. Če bi ga austrijci priznal kot umetnika… bi biu on velik umetnik ne pa diktator! 😉 Pomoje. No skratka… tko je pol če te ego zjebe 🙂
Blažotova Tajska hrana…
Neko pišče
futrovnik

โคคาโคล่า 🙂 – coca cola
futrovnik

1 thought on “20.april 2011 – malca 1917 (l. 1889 se je v Braunauu na Innu rodil nemški diktator in nacistični voditelj avstrijskega rodu Adolf Hitler)

  1. te čist štekam… brez pogojev nebi smeli imeti otrok oz. vsekakor ne 4 otroke! To, da se pa potem še preseravajo, je pa itak klasa zase…

Comments are closed.