27.junij 2011 – malca 2019 (l. 1862 se je rodil Janez Puh)


Pohan piščanec me vedno in vrjetno me vedno bo spomnu na babico… Rada sva si ga naročila Pr Stari Lipi pod mariborskim pohorjem in ga tolkla, mau tekmovala med sabo 🙂 Porcije so ble dobre… mislm, da sma dobla fsak polovičko in sva ga napadla. Od začetka sma še fse dobr obirala… pol pa niti ne več 🙂

No Julija mi je poslala tole slikco pohanga piščanca…
futrovnik

Drugač pa vemo, piščančje meso je zlo zdrawo… če ni pohano! 😉 Če je… pol niti ni tko, ker je valda pohan u olju. Če pa temu ni tko… pa svaka čast! 😉

Stopnjevanje besede hraber in obrazložitev.

HRABER:
Prideš sredi noči pijan domov,
žena je že v postelji ampak ne spi.
Vzameš stol, se vsedeš zraven postelje nakar te žena vpraša:
“Ja kaj pa ti delaš????”.
In ti ti ji odgovoriš:
“Želim sedeti v prvi vrsti, ko se bo začel ves ta CIRKUS!”

HRABREJŠI:
Prideš sredi noči domov,
žena te čaka z metlo v rokah in ti jo vprašaš:
“Kaj je stara….čistiš ali misliš kam odleteti?”

NAJBOLJ HRABER:
Prideš sredi noči pijan domov,
dišiš po ženskem parfumu in imaš šminko na ovratniku srajce.
Pokneš ženo po riti in ji rečeš:
“Ti si naslednja!”

HRABER V TRI P…. M…….
Prideš sredi noči domov z ljubico
in šepneš ženi na uho:
“Delaj se, da si mi sestra!”

2 thoughts on “27.junij 2011 – malca 2019 (l. 1862 se je rodil Janez Puh)

  1. 🙂

    Drugač je pa pohan pšanc nebeški, če ga večer pred pohanjem čez noč pustiš u enostauni marinadi: natreš z oljam, soljo, popram, obložiš z veliko naseklanga česna in čebule, zapreš use skupi v kako diht posodo in pustiš u hladilniku čez noč do pohanja naslednga dne.

    Probi – ankol več nauš drgač jedu pohanga pšanca.

Comments are closed.