19.januar 2012 – malca 2300 (l. 1993 je podjetje IBM objavilo, da je imelo leta 1992 4,97 milijarde dolarjev izgub)


Sedmica diši po 4ih miljonih… in država nas lepo nateguje 😉
V parlamentu še zmer nč ne kaže po tem, da bi se dogovoril o čemrkol…

Torej na sončni strani alp še vedno fse po starem.

Tina je ob tejle slikci pripisala:
Njami njami
futrovnik
Jap… vidt je da ma Tina nov GzzzzM.

Še 99 dni… oz. iz druge strani. Dns smo v 25 tednu in 6tem dnevu. Jutr bo 26 tedn! 😉

Pa še nasvet:
Ako se bojite da ćete se udebljati, prije obroka popijte čašicu rakije.

Rakija uklanja osjećaj straha 🙂

13 thoughts on “19.januar 2012 – malca 2300 (l. 1993 je podjetje IBM objavilo, da je imelo leta 1992 4,97 milijarde dolarjev izgub)

  1. skoraj najboljsi piskoti ever. presisajo jih sam še navadni keksi iz flajšmašine. ja andrej ne mores vec kritzirat slabih fotk..zdaj lahk sam se kritiziras fotografa.. a sam 99 dni se al kaj? si ziher da prav stejes? al prehitevas kaj? 😀

  2. pariski cvetovi? jaz poznam samo pod tem imenom.. recept nucas? 🙂 ma ga tvoja teta, pa moja matka ga tut ma.. dobiš vsekakor.. 🙂

  3. Tiiiina!
    Kdo ima recept? kako pa si jih ti delala, HA? Si mela mamo na telefonu? Zdaj smo te pa dobili, da si se mastila, pripravil pa jih je kdo?! Kolikor vem ti pečeš, a ne? ja, ja, ja, včasih se izdamo, jip, jip, jip.
    Če imaš recept, dodaj prosim, ker jaz ga moram najprej najti, kar pa ni ravno fajn delo. Neeeeeeee, saj vem kje je. Bom našla. Čez vikend, ko bom imela 2 minuti časa. Pa, pa. :o)

  4. Marjetkaaaaaa.caaaak..kje sem pa napisala da sem jih JAZ delala? 🙂 nisem nikjer 🙂 jaz se vedno peko pariskih prepusim MATKI, ker moji niti priblizno ne bi bili tako lepi in dobri (no ja res pa je da tudi nisem probala jih pect).. bom jaz poskrbela za recept, ne rabis iskat..jaz tocno vem kje je 🙂

  5. Eto ti receprt za pariške cvetove..

    30 dkg moke
    2 rumenjaka
    3 dkg kvasa z malo mleka
    1 margarina
    nedefiniran mero mamine ljubezni (več je je, boljši so piškoti) 😉

    zgneteš v testo in ga daš za 10 min v hladilnik

    Nadev:
    15 dkg mletih orehov
    sneg 2 beljakov –> ko je zelo kompakten, začneš dodajai 25 dag sladkorja (celega ne mletega) in 1 žlico kisa.

    Testo razvaljaš na peki papir, namažeš z nadevom in zviješ kot potico. razrežeš na rezine (ne pretanke, ne predebele) in položiš na pekač. pečeš jih na cca 15 min na 175 stopinj 🙂

    pošlješ meni, da preverim, če so res tapravi 😉 mljask mljask..

  6. aja pa se to… pri sladkorju paziš, da ga ne mixaš, ampak ga lepo počasi vmešaš s kuhlo, ker drugače se sladkor zmixa in raztopi in je masa preveč tekoča..če pa lepo zmešaš s kuhlo pa je vse tako kot mora bit 🙂

    pa mljask mljask.. 🙂

  7. Jeeeeeeee, ni mi treba pisati. Hvala.
    Res nisi nikjer trdila, da si jih ti pekla. Če jaz kaj vem, bodo tvoji vsaj taki.
    :o)

Comments are closed.