15. oktober 2012 – malca 2486 (l. 1917 je bila ubita nemška vohunka iz prve svetovne vojne Margaretha Geertruida Zelle, bolj znana kot Mata Hari)


Felixu Baumgatnerju je uspel neverjeten skok! Mudel je skoču iz 39044m… dosegel hitrost 1342,8 km/h in valda prebil zvočni zid. Prosti pad je trajal kar 20 sekund oz. 36529m!
Je pa zanimivo, kako je to spremlal minister za znanost in šport Žiga Turk… Loh si pogledate več na linku tle… oz. njegovi komentarji:
– Ne razumem fascinacije z Baumgarnterjem, sploh v primerjavi z dosežki NASE (ammm sama NASA je felixu čestitala za uspeh)
– Imam pa Red Bull čisto rad. Po moje zaradi okusa guarane. (tipično od naših ministrov da sekajo mimo…)
Ahh… pač dokaz da je ministr iz lune.

Felix čestitke, maš jajca!

Zaj pa skočmo s Kozojem na krvavice…. 😛
Logarjeve krvavice
futrovnik

Hja, spomnm se kako so mene strašil na mojih prvih kolinah, da zdej pa nam maral več krvavic… pa podobno. Ahhhh. Bučke. Še vedno mam rad krvavice… in fse krvavo! 😛

Pametna za dns: Osel lahko vidi fse svoje štiri tace. Naenkrat.

1 thought on “15. oktober 2012 – malca 2486 (l. 1917 je bila ubita nemška vohunka iz prve svetovne vojne Margaretha Geertruida Zelle, bolj znana kot Mata Hari)

  1. ko sem bila še majhna, so me tudi zmeraj v kuhno pošiljal, ko so pujsu puščali kri. samo meni je bilo bolj smotano, kako naglas je cvilil, ko pa kaj drugega. mi je pa najboljša tale fila za krvavice brez čreva.

Comments are closed.