Malca 2618 (l.1970 je Douglas Engelbart prejel patent za računalniško miško)


Se spomnete k ste bli prvič v kinu? hmmm jes odkrito priznam, da se ne… sumim pa da je bil to kino Mojca, ker trakrat za froce tak al tak ni blo drucga, plus gledat smo verjetn šli kako risanko in mi je mogla mat brat podnapise. Valda, takrat še ni blo fse sinhroniziran pa to…

No tmalo sva peljala prvič v kino. Karte smo v Koloseju kupl že dopoldan, da se ne bi zgodil da bi bla Čebelica Maja razprodana… kar seveda ni bla. Otroci imajo cenejše karte, kar je dost cool, ker itak jim je potrebno še pol kupt to in ono. Skratka dve odrasli karti po 6,1€ in otroška po 5,25€ pa kokice, pa pjača pa… pa hvala bogu da jim vse mogoče vrtljive in poskakujoče igrače ne delajo… ma no in takoj si ob 30€, predn si reku keks. Vsedemo se tam na sedežno in čakamo unih 10 minut pred predstavo, da nas spustijo v dvorano 6. Umes valda prevrnemo kokice… malo čudn pogledama, k jih je kar iz sedežne in ji rečema da se to ne dela. Doma loh, u kinu ne, ker smo fini. Opazujem froce, sovrstnike male Ize… jejo kokice iz tal, jejo kokice iz sedežne… Nasmeh. Valda zakwa jih ne bi, oni niso tolk fini delfini. K me Iza ni gledala, sn pojedu kokice iz sedežne… in eto 10 minutk pred predstavo.

Uletimo v dvorano 6, ker ne vidimo vrste kaj šele da bi na sedežu vidl cifro sedeža. Hvala kurcu al bogu, da na mobilcu sveti lučka, pa da lahko vidiš 3 sedeže naprej eno cifro in da znaš odštet in najdt svoj stol. Hvala njemu! Hvala tut njemu, da dvorana ni bla razprodana, tko da smo jakne loh odložil na sosedn sedež… Maja se je začela. Fajn film… malo je sicer umes mau usekal in je raj stoje gledala, pa raj se je mal prošetala skos vrsto pa gledala ene 3 zice bl levo, pa čeprov smo sedel v centru… eh otroc, kwa pa oni vejo. Kino je bil cool. Kino je mali všeč. Še bomo šli v Kino… pred kinom morm edin nafilat mobilca.

Vientam z Gecom mi vedno nardi lušte, da bi šli nekam dol v Azijo.

rakci s cesnom

Tole jed si kumot predstavlam namest kokic za v kino. Kumot. Jes bi jo jedu.

Pametna za dns: Filmski igralci so na začetku nosl sončna očala, ker so jih motli premočni reflektorji. Baje.