Malca 2622 (l.1992 je Banka Slovenije dala v obtok nov bankovec za 20 tolarjev)

Zuni norijo plugi… valda tu v Sloveniji mora bit fse spucano v 0, če ne se folk takoj zbuni… No pustmo to.

Zadna objava letos. Zadna iz “bolniške”. Mala je zbolela in je prvič zares bolna. 2leti pa 8 mescov… fasala pa atipično plučnco pa nismo bli u trgovskih centrih 😉 No skratka, zaj pluča ne piskajo več, ven je ne furama zarad prevelikega minusa, pa da ne bi spet kaj padlo na tale mala pluča. Naučila sma se neki velikega. Antibiotik Sumamed ne morš mešat z ničemer… vonj ostane, okus pa tut. Torej ni druge kt da ga froc poje dol tko al tko. To sma nardila na zelo lep način… Za malo. Janja jo je prjela, jes sn pa z inekcijo šel v usta in vbrizgal dozo. Nimaš kaj, tko je fsaj pojedla kolkr je mogla.

Pru dan šok! Mala zaspi valda u joku… se zbudi po dveh urah in se dere. Oba brca in odriva stran… valda zbila sma ji ego.

Drugi dan šok. Zaspi za 5 min in pol se zbudi in dere 10 min, da ne bo zdravila…. in tko celo noč.

Treto noč, nč šoka. Spal smo tko k drugo noč.

Pojedl smo zadno dozo zdravila, skatlce fuknli v smeti. Nasmeh na obrazu male… spimo k ubiti! No in dns je ze 6 dan. Dns smo ze divji… mali je ostalo samo se dretje. Torej ce je voda in ne cedevita, se dere k zmesana… in mia sma spet stara dobra starsa in jo ignorirava na dretje.

Zdej pa h kosilu. Krvavice so moje, repa pa krompir pa Janjin. Prpravla jih je ona, pojedu pa jaz.

2014-12-16 16.31.22

Pametna za dns: Skidite kaj, DARS vasih plocnikov nau.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja