Malca 2655 (l.1988 je najboljši hokejist vseh časov Wayne Gretzky dosegel 600. gol v Ligi NH)


Noč je bla bl tko… neki nisn mogu spat, neki je matral malo al kwa jes vem… no tm ob petih me je zasekala še glava in ko sn mogu ustat za službo sn bil razfookan k že dolg ne v pondelk zjutri. Tabletka prot glavobolu… eh nj bo ta plava. Pa ni bla viagra. Pojem… umijem zobe in fse ostalo.

Počutim se k car.

Jakna gor… pot pod noge. Zuni mraz, ampak ja… pač pondelk. V Candy Crashu nardim še par sob, prehitim drago… pridem na šiht, pa me mal pečejo ustnce. Hmmm da je blo tolk mrzlo. Fak. Valda da ni blo… ajde je blo če me ustnce pečejo.

Spjem kavo. Dve. SMS od Janje, da če sn pozabu da sn alergicn na Nalgasin… Misel u glavi, ehhhh sam ustnce so. Spijem liter vode… WC… ogledalo in FAAAAAK. Faca zaripla. Kt da bi me popikal sršeni… valda nisn več k Urška ker mam brke pa brado. Dhooo. Kosmato.

Sodelavka mi je dela eno tabletko prot alergiji… no fsaj ustne čutm, faca je fseeno zaripla… Čelado bi rabu. Nooo, če pa nč drucga sn pa fsaj svojo drago nasmeju.

Pečenka po babičino. To je Janja delala… super zadeva. Sočna in njami. Pečena v perčku. Zraven pa še zelje in kruhovi cmoki, ki so fantastični… Čebula jih naredi sladke in njami njami.

2015-11-07 12.45.51

Pametna za dns: Ne jej tablet na katere si alergičn… edin če si Andrej.