Malca 2680 (l. 1974 je umrl slovenski pesnik, filmski režiser in scenarist France Kosmač)


Tle sn… jebem CSD, vrtc pa državi fse po spisku.

Hmmm se opravičujem, itak sn sam kriv. Ko je moja draga pred leti zgubila siht, so nama ceno vrtca in otroskega dodatka pustil tako, kot če bi mela šiht…. skratka tega ne morš spreminjat med letom, pa tut če je SKOOOOR še celo leto naokol… ko je pa zadeva obratna, morš CSD urgentno obvestit, da maš prihodke in da boš plačval več… ker če ne… KER ČE NE!!! pol ti CSD pošle poračun in morš razliko plačat za nazaj v roku 60dni, vrtc pa ti pošle novo položnico, kjer maš novo ceno vrtca (hvala bogu) + razliko za pretekle mesce… itak.

Ma ni panike, PLAČAMO. Sam da mama oba šiht in da smo zdravi in srečni… še vedno pa jebem mater CSDju, vrtcu pa državi, ker če bom pa zgubu šiht, bom še vedno plačval ENAKO ceno vrtca do konc leta… Ne štekam zakaj 1x tko, drugič drugač?

Ajd sj štekam… v plusu ste, medtem k je mali človek v buli. Bemu boga.

Ni panike… mamo šihte in radi plačujemo davke. Naumo se bunili čez Baučarje, naumo se bunili čez ostale športnike… Fajn nam je. Mam šiht in bom tih.

Bruh.

V Selcah smo si sami kuhal… ker ma Mrjetka cool ploščo, pa ker nam je blo to tko nekak cool… Tle so puranja prsa v čebulni omaki… zravn pa da nismo fliknli paprike stran, še paprika s plošče. Fletno.

20160821_175113 20160821_181443

No… pol smo pa zbolel… fasal angino in šli. Bemti pa tak dopust!

Pametna za dns: Rekord v nespanju je 264ur. Zeeeh.