Malica 2841 (l.1945 v Frankolovem pri Celju so Nemci obesili 100 talcev)


Dobro jutro če tole berete dle k je jutro… drugače pač ne.

Lahko bi kaj o pustni povorki pisal na Ptuju pa nem. Skiro. Doma sem spizdil hčerkin skiro. Že cca 11 let kombiniram prihod/odhod v službo s peš hondo, vlakom, sosedom, avtom in motorjem. Parkrat sn se pelal clo z busom, pa hitr ugotovil da je LPP tolk v kurcu, kokr je naše alpsko smučanje. Torej kr.

S skirojem pa nisn šu nkol. Govorim o starem dobrem, kamenodobnem skiroju, ki je na nožni pogon. Da vemo kje smo. Od postaje pa do službe zdej rabim cca 15 do 18 minut peš. Odvisn kok hitr hodim oz. odvisn če koga srečam. Na skiroju tega ni. Na starodobniku, te noben noče srečat.

Veter v laseh, mraz čez oči. Noga ne veš kira naj bo na deski… z levo gre full dobr poganjat, desna je bl za okras. Menjaš. Bremzaš. Gledaš a bo kolo šlo čez kanal. Ovinke lahko sekaš k norc, ker je zadeva full vodljiva… in prideš na šiht v parih minutah. Cel.

Loobik je pivovarna iz Ruš in oni majo eno ipo k se imenuje Champion.

Champion 5,6 naklona

Pah ipa, k… ne vem. Mene neki ni prepričal, pa čeprav pravjo da je to pir za po naporni službi, ga jes ne vidim tam. Ta probat poštemplat pa it dalje. Zato ga jes vidim…

Pametna za dns: Dihur je bolša družba, k en k sam reče da je pošten.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja