Zoja je ena fina… Taka… huuuda mmmmačka. Upam da lubi to šteka pa da ni lubusumna! :)))
Zoja FSE tanartabols!
No poleg Zoje… je še zame pa Janjo velk dan. Dns sma se preselila! Prvič zagnala pralni stroj… in prvič… prvič zaživela po svoje! Mi gremo na svoje!
Zaj pa skoćmo h Marjetki. Povabla nas je… in mi smo prišli.
Rožičev kolač s sladoledom
Rožiči so učas velal za hrano živali in revežev. Rožičevi stroki so velki od 10-15 cm. Pod čvrsto lopino se nahajajo semena velka točno en karat! (0,2grama), Fsa semena so ista! 50% rožičev sestavla cuker.
Rožiči nadomeščajo tut kakav! Sploh pr onih, ki so alergični na kakav.
Grobo mlete rožiče upurablamo kot nadeve za potice in štruklje… saj so poceni in okusno nadomestilo za orehe, lešnike in mandlje.
Fino mleto rožičevo moko oziroma prah predelamo v rožičevo čokolado, pijemo rožičev »kakav«, jemo rožičev puding, pečemo rožičeve piškote ali peciva in pripravimo rožičevo kremo.
Hud je bil tale rožičev kolač… Fletna in sočna jabolka in Marjetka je dodala še limono… FLETNO.
Cool zadeva, a?
Še 39 dni…
mmmmljask je blo!
Res je blo… boma probala narest 😉
oz. dajma na spisek, kaj vse boma zaj probala narest 🙂
Če sva res povabljena v nedeljo, dobite recept.
Kdaj lahko pridemo? M.
Seveda ste… pridete ko pridete 🙂
Plus pravte se na pice pa pol sladoled doma 🙂
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sladoled. Da se po vročični dogodivščini ogleda st….., ohladimo. Pametno. Copate že imate?