Malica 2864 (l.1969 se rodi ARPANET)


Arpanet je prva vzpostava dveh računalnikov med sabo. Računalnika sta paketno izmenjavala podatke in dejansko povezovanje deluje še danes enako. Vsaka pametna žarnica in vsak telefon deluje po enakem načinu.

Mejte psa. Prihodi domov so vedno polni ljubezni in tudi ponoči vam obljubim, da bo ljubezni povsod. Recmo v pondelk ustanem in naš pas ponavad zjutri še spi. Vstanem v temi. V temi, da ne zbudim ostalih. Iz spalnice slišim, da mi sledijo neke pasje šape. Budna je že? mi gre po glavi.

Počasi hodim čez predsobo in naletim na… mino. Ustavim se. Čutim, da mi med prsti nekaj leze. Ustavi se tudi moj zasledovalec. Druga noga ostane v luftu.

Kaj hudiča se mi je zgodilo… Zasledovalec se mi bliža. Iščem telefon, ki ga imam v roki… navsezadnje mi rata prižgati svetilko in FAK. Ps, moja senca, me začne lizat… fak. Predsoba je bila posejana z minami – beri pasjimi dreki.

Ona vesela… jaz malo manj. Taki so lahko tudi pondelki zjutri s psom. Mejte ga, ker noben vas ne bo tako vesel, ko boste stopl v njegov drek, kot tvoj pes.

Hrana v Franciji je res neki kar se mora probat. Pa ne sam polžel in žabjih krakov. Montmartre je tak plac, ker boste najdl gostilno pred katero vam bodo špilal na hrmonko in boste lah užival… mi smo.

Predjet… pečen kozji sir s solato

Nadaljeval smo (sm) s svinska pečenka s pirejem.

Sladica je bla creme brulee, le kako bi blo drugače.

Creme brulee je taka preposta, predrzno predobra sladica. Vsebuje samo rumenjake, sladko smetano, mleko, vanilijo in cuker.

Janja je mela tuno na žaru, Izko pa burger.

Neki o cenah…

Orangina je 5€, Malo pivo 5,5€ malce večje 9.5€, moje kosilce 22€, burger 21€, tuna 24€. Cene so kokr vzamete…

Pametna za dns: Če stopš v pondelk bos v drek, se ti celi tedn ne bo zgodilo nič hujšega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja