28. oktober 2009 – malca 904 (l. 1886 so v newyorškem zalivu uradno odkrili Kip svobode. Kip je ZDA podarila Francija v znak zavezništva med državama, pozneje pa je postal simbol ameriških idealov)


Ta info mi je bla vedno tolk nora… pa tolk dobra. Francozi so mi bli vedno cari… pol pa če se spomnete pred parimi leti, ko je bil na oblasti še Bush… ko so hotl bepčki spremeniti ime za french fries… he he he
No skratka kip svobode so francozi pripeljali v ameriko v 350tih kosih in potem so ga sestavljali kot lego kocke 4 mesce in na današnji dan je bil odkrit. Bravo. Futr…

Vedno je fino jet z bratom jest. Vedno! Tokrat smo šli v kitajsko restavracijo Cesarsko mesto. Tm na obrobju štepanjskega naselja. Ajde hrana je bla še kr neki… ampak kelnarca jaoooo. Pozabla nam je računat sladko-kislo ribo in valda ker taki kot smo, smo ji to povedal. Mudelka odpre cenik in pove kolk stane (brez racuna torej!), plačamo… in še hvala nj ne reče! Mislm odkrito… jebejo nj se s takim odnosom! (mat sory za te besede, če bereš to. Ampak tko je)

Sladko-kisla riba
cesarsko mesto
Mongolsko mešano meso
cesarsko mesto
Solata v akciji
cesarsko mesto
Cena
Mongolsko pečeno meso 8,1€
Solata sojini kalčki 2,2€
Cockta 1,9€
Borovničev sok 0,2l 1,9€ (pofukano drago, za odprt točen sok)
Sladko-Kisla riba 6,8€ (se mi zdi…)

Misel dneva: Vlagajte v trebuh. To hitro daje vidne rezultate. Vlaganje v glavo je dolgotrajno in negotovo. (he he he – hvala Stane)