Malica 2884 (l.2023 WHO razglasi konec pandemije Covid-19)


Dve objavi v enem tednu, mah tko je če maš 2x nedeljo 😉

Flet bomo obnavlal… pod obnavlal mislim, da gremo v nov flet na isti lokaciji. Razbil bomo fse stene, tla, premaknli… ostane samo pralni stroj fse ostalo (po slogu trgovcev) mora ven. Rabi kdo jedilno mizo? Sedežno?

No, da bo zadeva še bl zanimiva smo se, oz. nas je mat povabla ta cajt živet h njej. Noben od nas se ne zaveda v kaj gremo… razn pes. Psu bo cool. No sj mogoče tut nam… fprašte me konc junija. Takrat nekje računam, da bomo vedl kje smo in kdaj gremo nazaj oz. naprej.

Mehiško smo mel, mehiško bomo mel. Na začetku gremo v Taqueria “UNOMÁS” pr Metalki. Takosi so mali… tko da jih boste probal več. Dle majo mislm, da tri variante… vegi, k je nisn probu in Carne asada in Al pastor.

Cena takosa je tm tm 3€ – 3,5€ če se ne motm… da se boste najdel, boste pojedl 3.

Pol pa še takosi v Španski vasi.

Mal je razlike… razn v ceni. Cena je tm tm.

Šamar za na konc. Budali, ga lahko date tut na začetku… Šamar koji miluje varita, prodajata… brata Miladinović. Markota se spomnete iz filmov Šiška delux, Košarkar naj bo 1 in 2… torej če rečem tko, šnopcu so dodal kutino oz. rakiji slivovice so dodali slovensko kutino 😉 Morm rečt, da je prijetna žganica in… pametna za dns.

Pametna za dns: Še nubenmu ni en šamar škodu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja