Malca 2648 (l. 1960 se je rodil Sean Penn)

In moja mat. Mat fse najjaće!

Kaj je ljubezen? Hmmm simpl, mislm itak fsak murko že poje o ljubezni… tak da fsi vemo kwa je to. Recmo. Mislm cepraw si js njo cist drugac predstavlam… recmo kwa je prava ljubezn. To je to, kar mam js do moje predrage. Da razlozim.

Jutr gremo na morje, gremo h Marjetki in valda… zadn dan je treba kupt kopalke. Mau sma uč vrgla na kopalke že u leklerku dopoldan, ampak tm sn jes ze od delc vidu, da tle ni nc primernga za mojo drago. Ona se je se mal bl potrudla… in valda nc nasla. Nardimo soping za na morje… kupmo cips, smoki pa bucke. To je to. To mi rabmo na morju, ostalo dobimo tm… razn tega.

Iz leklerka sma sla h mat u stepanca na kosilo… ker je mat praznovala okroglo. Gremo na kosilo… pojemo in iz stepanca picimo dam, ampak na poti mamo Suprnovo… torej se ustavmo, da draga vrze uc za kopalke. Valda jih nimajo. Prodajalka u eni stacuni razlozi… da ni vec sezone. Tipicmo za nase stacune… ni sezone. Jebote, kam pa gremo?!

Ni frke… gremo u BTC! Sj ni ura neki cez 16to… valda nau guzve. Picimo v Emporiuma, draga hit najde kopalke. Lepe. Hude. Neke črne z črtami. Cena… primerna. U akciji. Dejstvo je da bo najhuša na plaži… pridemo dam. Draga sproba… se mi pride pokazat. Hmmm kwa nj recem. Neki sn vedu da ni ok. Me pogleda… premale so. AAAAAAA premale… valda, fsi tipi bi jo gledal. Fsi bi jo opazval, kdaj bo gumbeg popustu… Sledilo je fprasanje, ce bi sli še 1x v BTC, še 1x v Emporiuma… k itak zdej ni več gužve. Draga valda. Zate ni pene. Zamenjala je kopalke… te so ji prav. In v njih je tut huda… valda. Taka je.

Pa tut ce smo dan prezvel v avtu… pa tut ce so bli na cesti sami norci v dezju… je to ljubezn. Kdo bi reku da sn copata, jes bi reku temu kvalitetno preživet cajt v avtu z puncama, ki ju imam rad. Debata. Pesmice. Spanje. Roka na kolenu. Un pogled… A’s ga mogu prehitevat… in podobno. Ljubezn.

Nč… gremo še h predopustniškemu kosilu oz. mat nas je pelal jest vun. Šli smo v jurmana. Hitr. Dobr. Spominja na nek dalmacijski lokal…

Lovska pica2015-08-17 13.26.36 Vražja pica2015-08-17 13.26.39

Polnjeni lignji2015-08-17 13.26.41

Misel dneva: Se vidmo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja