Malica 2814 (l. 1969 se rodi Erik Brecelj)


Dobro jutro!

No smešno je začeti zapis na blogu z dobro jutro, če ne vem kdaj ustajate. Pa ne da bi bil rad vaš stalker… pikniki, veselice to je uno k se dle dogaja. Ta prva srečanja štekam in so mi fajn, druga srečanja, štekam pa se jih kljub srečelovu ne udeležujem.

Hmmm veselice so za stare, tko smo mel k smo bli maldi. Dns so veselice za mlade… a je to zato, k mularija nima placa km drugam it? Mislm mi smo mel teh placov… teh rock placov. Teh placov, k so z mojo mladostjo ugasnili oz. izginili?

No… lah pa sn samo starejši pa ne vem, da obstajajo. Kra kra, Hound dog, Štirka, Orto… ajde Palma to so bli uni naši mirni placi. Pol si mel pa še une druge place k niso bli tolk naši… spet štirka, lipa, gavijoli, dakota pa valda še kaki liji in podobno (se opravičujem, da so napisani z malo). Skratka placov je blo full in valda ni blo potrebe po veselici. No sploh če žviš v mestu.

Je pa res, da nismo mel srečelovov… policije ne štejem, kot organizatorja srečelova.

File orade

Na kurac mi gre, če naročim file neke ribe in dobil samo polovičko. Pr Hladetu se to nau zgodil. Naroču si file orade in ne file polovice orade. Dobr pečena riba z najboljšo družbo.

Moja mat rada peče, pa tut če je zuni toplo!

Pita

Zdej, k ve da Aly pa js nisma ravn mahnena na pocukrane zadeve, nardi nepocukrane pite, brez cukra… tko da cukr k je, je od sadja. Mmmm. Matka, sedi 5.

Pametna za dns: Še 8 dni do novega člana familije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja