Malica 2823 (l. 1960 se Ringo Starr pridruži skupini The Beatles)


Moje težave s kolenom so še… valda, kako nj bi kr sama se odpravle? Hrustanc pršu nazaj?

Ma vseeno bom reku, da sn verjetno bliže. Bliže, da bi blo bolš, kot da bi blo slabš. Ortoped, bi vseekakor rad da jes ležim na kavču, dohtarca je svetovala kinezijologa no in trener Aljaž, mi je reku, sj jes ti lah sestavm treninge, ampak vseeno, mam človeka zate, ti sam poklič Tanjo pa se z njo zmen.

No in pišem Tanji, se slišima s Tanjo in se zmenva v moji telovadnici (no tut njeeeeni). Dobiva se v GrossGymu. Mal me zaslišuje in pol kr reče, lej če si mel 25let po poškodbi cool koleno, pol mogoče vseeno ni kriva tista poškodba. Mal me pretipa… išče bolečino. Zapisuje si v zvezek. Pa deli počepe, pa valčaknje (auuč), pa mal prstki gor, pa dol, pa deadlift, pa used se sm pa dvign nogo in pol še reče, kwa če bi se na trebuh ulegu da pogledava še za koleno. FAK. Mal me je stisnla in sn vidu vse zvezde… USE. Od Severnice, Sirus, Nihal, Algol, Alfa, Deneb… (si mislu, da poznam sam Severnico, a? (dhoo sj jo)). Pol je mal stisnla še po stegnu in po mečih, pa tm ni blo pizdarije zato je to nadaljevala v tej mišici za kolenom. Priznam, da že dolg nisn joku zarad bolečine… Po nekaj minutah mi je rekla, če lah ponovim vaje k sva jih delala.

Paz to, brez pokanja v kolenu! Brez težav sem šel po stopnicah… Baje je štala v mišici, k lahko pade v krč in ne spusti. Sprostiš jo lah z masažo, da razbiješ to karkol že maš. Tanja HVALA!

Zadeva se ti lah ponavla, dokler ne sprostiš mišice… tko da zdej se masiram 😀

Ok zdej se ne. Zdej to pišem. Dhoo.

TIPPY TIPPY (PAUSE) TIPPY TIPPY (PAUSE) bi reku, da je neki otroškega, pa čeprav je pir.

Ipca Tippy tippy pause, tippy tippy pause

Gre za indian pale od pivovarne Pomona Island tm iz Otoka. Gre za tak zlo fletn pir, k bi ga priporočal vsem k majo radi muce pa ipe.

Pametna za dns: “Če res znamo živeti – le kakšen začetek dneva je lahko lepši od tistega, ki se začne z nasmehom?” ( Thich Nhat Hanh)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja