Malica 2825 (l.1939 Andora in Nemčija podpišeta sporazum o končanju prve svetovne vojne)


Ližem si rane od včerišnega pokola… spopada in srkam kavo. Misli so sveže. To se zdej bere, k da bi mel mačka, pa ni tko. Maky nas je za svoj 40 (vem stare prjatle mam) pelu na paintball in blo je noro. Mislm kako pa če bit, če se dobi 6 odraslih otrok in jim daš neke puške pa poligon. Puzanje, prevali, strelanje k se ne bi smelo… sj veš, v vojni je dovoljeno vse. Strelal smo tut na zombije (une k so že padl v bitki).

No in po bitki smo genarali šli v Pivnico Union. Ker jih po telefonu Maky ni uspel večkrat priklicat, smo pač uletel k nepovabljeni gostje v “pivnico”. Na vratih varnostnik, ki nas ne spusti v “pivnico”, ker nimamo rezervacije… valda nismo jezni sj smo zajebal, ampak on prjazn gre počekirat če je kej frej.

Spusijo nas not… takoj nam je blo jasn, sj je “pivnica” na pol prazna, ampak ja… lej standard je standard ne more fsak v “pivnico”.

Zakaj pišem pivnica v narekovajih?

Wikipedija pravi: Pivnica je gostinski lokal v katerem strežejo s pijačami, zlasti s pivom. V pivnicah v stilu restavracije strežejo tudi z omejenim izborom jedi. No in za “pivnico” Union to ne drži. Res je… bla je sobota in res je bla ura že 20:00 in valda da kuhna ne dela več?!? Niti narezka… nč ne morš dobit, razn piva. No pa 6 dobrih prest. To morm rečt… ble so dobre. Al sn bil pa sam lačn.

Hoppy z 4,6 naklona

Hoppy je top per iz pivovarne Union. Midva se bova še večkrat srečala!

Pivo v “pivnici” te pride 3,8€, dost logično sj je treba pivo pakirat, dostavt pa pol še najemnina za plac…

Lačni in dolgih nosov zapustimo pajzl z imenom “pivnica” Union in gremo jest na Horsa in pol še na pivo v Lepo Žogo… to je pa že druga zgodba, podobna paintballu.

Pametna za dns: Kok cajta bomo pa še pr nas rabl, da bomo med sabo podpisal sporazum o končanju 2sv. vojne?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja